Vinterunderhåll

Anlita oss för ert vinterunderhåll

Snöröjning och halkbekämpning är av stor betydelse under vinterhalvåret, särskilt för fastighetsägare och offentliga områden.

Som ansvarstagande entreprenör är det viktigt att kunna lita på vår kapacitet när vi anlitas för dessa tjänster. Vädret kan förändras snabbt och oväder kan komma när som helst på dygnet.

Vi är alltid redo med maskiner och personal för att säkerställa säkerheten för de boende och besökande.

Att anlita en professionell firma för vinterunderhåll är en investering som kan spara mycket tid, pengar och frustration under den kalla och snöiga vintern.

Är du intresserad av våra tjänster?
Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig.
  • Snöröjning
  • Plogning
  • Sandning
  • Bortforsling av snö
  • Halkbekämpning

Spara tid genom att kontakta oss direkt.

Vi erbjuder kostnadsfritt kundbesök.

Vi är tillförlitliga

Våra erfarna och välutbildade personal är pålitliga och har en stark arbetsmoral.

Vi är alltid redo att ta oss an de utmaningar som vintern kan föra med sig och vi garanterar att ni alltid kan räkna med oss. Oavsett hur tuffa vinterförhållandena kan vara, kan ni alltid förlita er på oss för att säkerställa att era ytor är trygga och framkomliga.

Vi är effektiva

Vi har modern utrustning och teknik som gör att vi kan utföra vårt arbete snabbt och effektivt.

Detta innebär att ni kan räkna med att er gård, parkering eller annan yta är fri från snö och is på ett tidigt stadium, vilket gör att ni kan fortsätta med era dagliga aktiviteter utan förseningar.

Vi skapar säkra ytor

Snö och is utgör en potentiell fara för många, särskilt för personer med rörelsehinder eller äldre medborgare.  Vi ser inte bara ser till att era ytor är säkra, utan också att de är tillgängliga för alla. Genom att investera i vår tjänst kan ni skapa en inkluderande och trygg miljö för alla era boende, besökare och kunder.

Vår professionella vinterunderhållsservice hjälper er att bibehålla en välkomnande atmosfär och minskar risken för olyckor.

Vi är miljövänliga

Vi strävar alltid efter att använda de mest miljövänliga metoderna och materialen i vårt vinterunderhåll för att säkerställa att våra åtgärder inte har någon negativ påverkan på vår natur. 

Dessutom samarbetar vi aktivt med lokala myndigheter och miljöorganisationer för att implementera bästa praxis och följa de senaste riktlinjerna för miljöskydd.