Om oss

Svensk Parkmiljö AB tillhandhåller tjänster inom mark- och trädgårdsskötsel, vinterunderhåll samt städ till företag- och privatkunder, bostadsrättsföreningar och offentliga organisationer såsom kommuner, landsting, skolor m.fl. Vi erbjuder även konsulttjänster och personaluthyrning inom dessa branscher, både för kortare och längre uppdrag.

Utgångspunkten för vårt uppdrag är kundens behov. Vi strävar efter att alltid uppfylla våra kunders förväntningar på oss och att sköta våra åtaganden och uppdrag professionellt och med kvalitet. Vår vision är att vara en stark och konkurrenskraftig aktör inom branschen.

Företagsledningen har flerårig branscherfarenhet från mark- och trädgårdsskötsel, vinterunderhåll samt inom städbranschen. Ledningen jobbar också operativt ute hos kund med löpande inspektion.

Vi har en kontinuerlig dialog med våra kunder och tillsätter därför personal efter kundens specifika behov. Vår personalpool kan tillgodose kundbehov med väldigt kort varsel. Personalen är utbildad och erfaren inom sitt yrkesområde.

Om du vill ha en pålitlig leverantör för din renhållning, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta den renhållningstjänst som passar just dina önskemål och behov.