Markskötsel & grönyteskötsel

Anlita oss för er markskötsel & grönyteskötsel.

Välkommen till Svensk Parkmiljö, vi är en professionell och erfaren grupp av trädgårdsmästare som är dedikerade att hjälpa våra kunder att få de perfekta grönytorna. Vi specialiserar oss på olika typer av skötselarbeten, inklusive allmän skötsel av gårdar och större bostadsområden samt nyanläggning och renovering av gamla gårdar.

Vi har skötseluppdrag i allt från mindre fastigheter till hela bostadsområden och erbjuder allt från grundläggande markskötsel till mer avancerade tjänster.

Är du intresserad av våra tjänster?
Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig.

  • Ogräsrensning
  • Beskärning av buskar och träd
  • Markplanering
  • Gräsklippning
  • Plantering och skötsel av växter
  • Bevattning

Spara tid genom att kontakta oss direkt.

Vi erbjuder kostnadsfritt kundbesök.

Vi är professionella och erfarna

Vårt team besitter en gedigen erfarenhet inom markskötsel och grönyteskötsel med flera års kompetens i bagaget. Vi är ständigt redo att dela med oss av våra kunskaper och rådgivning för att hjälpa er skapa den ultimata gröna oasen.

Vidare har vi investerat i avancerad utrustning och genomgått rigorös utbildning för att säkerställa att våra tjänster utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar när det kommer till skötsel av grönytor och mark.

Vi är flexibla och anpassningsbara

Vi vet att varje grönyta har sina unika egenskaper och krav, och vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just er.

Vårt erfarna team av grönytesspecialister är alltid redo att samarbeta med er, oavsett om det handlar om en liten trädgård eller ett stort grönområde.

Vi är prisvärda

Vi är fast övertygade om att högkvalitativ markskötsel och grönyteskötsel inte nödvändigtvis måste vara kostsam. Vårt mål är att erbjuda tjänster till konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi bibehåller en hög standard på kvalitet och resultat. Vi strävar ständigt efter att hålla våra priser rimliga.

Förutom våra konkurrenskraftiga priser är vi också glada att erbjuda specialerbjudanden och förmånliga avtal som kan passa olika budgetar och projekt.

Vi är miljövänliga

Vi prioriterar användningen av miljövänliga produkter och metoder i vårt arbete för att säkerställa att våra tjänster är så skonsamma som möjligt för naturen.

Dessutom följer vi strikt alla tillämpliga miljöregler och bestämmelser för att säkerställa att vårt arbete utförs i enlighet med högsta miljöstandarder.